Inschrijven

***Update mei 2021***

Het lidgeld voor het volledige jaar 2020-2021 bedroeg €50. Iedereen die zich in het begin van het jaar ingeschreven heeft, is nog steeds verzekerd tijdens en op weg naar/terug van door ons georganiseerde trainingen en evenementen. Jullie zouden ook allemaal een grijze katoenen t-shirt moeten hebben ontvangen met ons clublogo en ook de korting op bij ons aangekochte Spikeballsetjes blijft behouden.

Aangezien er wegens de coronacrisis jammer genoeg niet veel van ons trainingsseizoen in huis is gekomen, hebben we besloten om het lidmaatschap van iedereen die reeds ingeschreven is en betaald heeft kosteloos te verlengen voor het seizoen 2021-2022. Dit wil dus zeggen dat er volgend seizoen geen lidgeld zal gevraagd worden en jullie dus automatisch gratis kunnen deelnemen als jullie dit wensen.

Met beslissing van het Overlegcomité om georganiseerde buitensportactiviteiten tot 25 personen opnieuw mogelijk te maken, hebben we besloten om onze trainingen opnieuw op te starten vanaf 10 mei. Leden die reeds zijn ingeschreven in het begin van het jaar, kunnen uiteraard gedurende de hele periode kosteloos deelnemen. Iedereen die nog niet is ingeschreven met interesse om samen te spelen/trainen mag drie keer gratis meedoen. Daarna vragen we een bijdrage van €15 voor de periode van mei t.e.m. augustus 2021. In deze prijs zit ook een verzekering bij Sportievak voor elk ongeval op onze trainingen en op ons Zomertoernooi (7-8 augustus), alsook krijg je als lid korting op alle aankopen in onze webshop.

Interesse? Je inschrijving is voltrokken na invullen van het formulier hieronder en het overmaken van €15 op BE40 0013 9984 2463 met vermelding van naam, voornaam en 'zomertrainingen 2021'.