Inschrijven 2022-2023

Hoe inschrijven?

Interesse om in te schrijven voor het seizoen 2022-2023? Gewoon doen!

De inschrijving is voltrokken na invullen van het formulier hieronder en het overmaken van €40 op BE40 0013 9984 2463 met vermelding van naam, voornaam en 'seizoen 22-23'. Iedereen is opnieuw welkom om drie keer te proberen alvorens in te schrijven.

Wat krijg je hiervoor? Wekelijkse outdoor trainingen (maandag van 20-22u op het Henri Storyplein) en indoor match hub bijeenkomsten (donderdag van 20-22u in de Tondelier met beperkt aantal plaatsen), verzekering, trainers, korting op onze webshop en toernooien doorheen België en een Roundnet Gent t-shirt voor wie er nog geen heeft. Hierbij ook een herinnering dat de meeste mutualiteiten jaarlijks €30 aan lidgelden voor sportclubs terugbetalen.

tabelletje trainingen 2022-2023.png

Format: de trainingen zullen dit jaar outdoor doorgaan, op het verlicht voetbalterrein aan het Henry Storyplein (waar we vorig jaar trainden). Deze keuze werd grotendeels gemaakt uit noodzaak: onze club is vorig jaar zoveel gegroeid (100+ ingeschreven leden) dat we jullie onmogelijk indoor kunnen huisvesten. Hier dienen twee kanttekeningen bij gemaakt te worden:

  1. Tussen 28 december en 19 februari 2023 voeren we een 'winterstop' in - met oog op het feit dat dit zowat de koudste dagen van het jaar zijn. We beslisten wel om de trainingen opnieuw t.e.m. augustus te laten doorgaan, aangezien roundnet toch wel vooreerst een zomersport is.
  2. Als de weersverwachtingen bijzonder slecht zijn (sneeuw, stortregen, te koud...) kunnen we last minute beslissen om de training af te lassen.

Naast de outdoor trainingen zouden we dit jaar wel opnieuw willen werken met een indoor 'match hub'. Het concept is als volgt: wij voorzien een zaal en jullie kunnen je per team inschrijven om 2 uur matchkes te spelen. Er is plek voor maximaal 20 teams/week. We zullen afwisselend andere doelgroepen de kans geven om te spelen, bv. een week enkel mannen-, vrouwenteams of gemengde teams. Aangezien de match hub indoor doorgaat is er geen winterstop.

Hopelijk is dit allemaal een beetje duidelijk. Indien niet staan we steeds paraat om te antwoorden op al jullie vragen via e-mail, Facebook, Instagram of voor- tijdens of na de training.