Inschrijven 2023-2024

Hoe inschrijven?

Interesse om in te schrijven voor het seizoen 2023-2024? Gewoon doen!

De inschrijving is voltrokken na invullen van het formulier hieronder en het overmaken van €50* op BE40 0013 9984 2463 met vermelding van naam, voornaam en 'seizoen 23-24'. Zoals steeds is iedereen welkom om drie keer te proberen alvorens in te schrijven.

Wat krijg je hiervoor? Wekelijkse outdoor trainingen (maandag) en indoor Match Hub bijeenkomsten (donderdag), verzekering, trainers, korting op onze webshop en toernooien doorheen België en een Roundnet Gent t-shirt voor wie er nog geen heeft. Hierbij ook een herinnering dat de meeste mutualiteiten jaarlijks €30 aan lidgelden voor sportclubs terugbetalen.

Kadertje trainingen 2023-2024 nieuw.png

Format: de trainingen zullen opnieuw outdoor doorgaan, op het verlicht voetbalterrein aan het Henry Storyplein. Deze keuze werd twee jaar geleden gemaakt uit noodzaak: geen sportzaal is groot genoeg om onze 150+ jaarlijkse leden te huisvesten.

Hier dienen twee kanttekeningen bij gemaakt te worden:

  1. Tussen 25 december en 18 februari 2023 voeren we een 'winterstop' in - met oog op het feit dat dit zowat de koudste dagen van het jaar zijn.
  2. De afgelopen jaren eindigden we ons seizoen in augustus om opnieuw op te starten in september. Dit jaar zouden we deze timing ietwat willen opschuiven en het seizoen laten stoppen eind juni en heropstarten in augustus. Op deze manier kunnen we trainingen/matchkes bieden in september, wat toch een zeer belangrijke roundnetmaand is met o.a. het BK en vaak het EK en het WK.
  3. Als de weersverwachtingen bijzonder slecht zijn (sneeuw, stortregen, te koud...) kunnen we last minute beslissen om de training af te lassen.

Naast de outdoor trainingen zouden we dit jaar wel opnieuw willen werken met een indoor 'match hub' in Buurtsporthal de Tondelier. Het concept is als volgt: wij voorzien een zaal en jullie kunnen je per team inschrijven om 2 uur matchkes te spelen. Er is plek voor maximaal 20 teams/week. Af en toe zullen we afwisselend andere doelgroepen de kans geven om te spelen, bv. een week enkel mannen-, vrouwenteams of gemengde teams. Aangezien de match hub indoor doorgaat, is er geen winterstop.

Hopelijk is dit allemaal een beetje duidelijk. Indien niet staan we steeds paraat om te antwoorden op al jullie vragen via e-mail, Facebook, Instagram of voor- tijdens of na de training.