Zomertrainingen 2021


***Op zoek naar de inschrijvingslink voor 26 juli 2021? Blijven scrollen!***

Beste leden, roundnetfanatici,

Sinds beslissing van het Overlegcomité om georganiseerde buitensportactiviteiten opnieuw mogelijk te maken - eerst met 25 personen, later uitgebreid tot 100 personen, hebben we onze Roundnet Gent trainingen opnieuw opgestart vanaf mei. Om de gemiste samenkomsten van de afgelopen winter toch wat in te halen, kozen we ervoor om dit jaar de trainingen/matchbijeenkomsten ook doorheen de zomermaanden juli en augustus voort te zetten. Intussen is ons 'zomerseizoen' al bijna twee maanden begonnen, maar iedereen is nog steeds welkom om zich aan te sluiten, als lid of om driemaal te proberen!

De wekelijkse trainingen vinden plaats op maandag van 20:00-22:00 in de Blaarmeersen op voetbalterrein B (NIEUWE LOCATIE in JULI) (zie geüpdatet kaartje hieronder).

Blaarmeersen terrein B.jpg

Gezien de grote opkomst van de laatste weken, hebben we beslist om het maximale aantal deelnemers per training vast te leggen op 80 (20 setjes). Om deze reden werken we met een wekelijkse inschrijvingslink, waarbij we om jullie gegevens (naam, voornaam, e-mail) vragen voor mogelijke contact-tracing. Indien we met meer dan 80 ingeschrevenen zouden zijn voor een specifieke trainingsdag, krijgen onze ingeschreven leden voorrang.

Hoe zit het met het kostenplaatje? Leden die reeds zijn ingeschreven in het begin van het jaar, kunnen uiteraard kosteloos deelnemen. Iedereen die nog niet is ingeschreven met interesse om eens samen te spelen/trainen kan drie keer gratis meedoen. Daarna vragen we een bijdrage van €15 voor de periode van mei t.e.m. augustus 2021. Naast de trainingen zelf, zit in deze prijs ook een verzekering bij Sportievak voor elk ongeval op onze trainingen en op ons Zomertoernooi (7-8 augustus), alsook krijg je als lid korting op alle aankopen in onze webshop. Interesse? Je inschrijving is voltrokken na invullen van het formulier op het tabblad 'inschrijven' en het overmaken van €15 op BE40 0013 9984 2463 met vermelding van naam, voornaam en 'zomertrainingen 2021'.

Groetjes,

Het Roundnet Gent-team